AUKTORISERAD GASINSTALLATÖR

ÅSAB Energi utför alla typer av gasarbeten på Stockholm Gas stadsgasnät; till exempel arbeten med gasspisar, gaspannor, gasbrännare, ledningsarbeten och proppning av gas.

 

Som auktoriserad gasinstallatör med besiktningsbehörighet kan vi erbjuda säkra installationer och en garanti för att din gasanläggning följer alla gällande lagar och förordningar. Vi har ett nära samarbete med Stockholm Gas och lång erfarenhet från arbeten med gasapparater. ÅSAB Energi är dessutom registrerat och godkänt av Energigas Sverige och har alla nödvändiga försäkringar. Här kan du se våra certifieringar.

INFRAVÄRME

 

Med infravärme skapar du en behaglig miljö för dina gäster på terrassen, uteserveringen eller i vinterträdgården. Vi har lång erfarenhet av att installera effektiva anläggningar för infravärme på restauranger och idrottsanläggningar. Vill du veta mer om produkterna? Besök vår leverantör Gasvärmesystem för mer information.

RESTAURANGSPISAR

 

För kvicka och kostnadseffektiva restaurangkök erbjuder vi installationer av gasspisar från marknadens ledande märken. Om du är osäker på vad som passar bäst i ditt kök kommer vi gärna med rekommendationer utifrån dina behov.

HUSHÅLLSSPISAR

 

För hyresgäster och bostadsrättsinnehavare erbjuder vi installationer av gasspisar av hög kvalitet. Om du vill byta ut din spis, rekommenderar vid dig ett besök i vår leverantör IGF’s showroom i Stockholm city för att hitta den modell som bäst passar dina behov. Du kan också besöka IGF’s hemsida: www.igf.se för mer information om produkterna.

FASTIGHETSUPPVÄRMNING

 

Gaspannor ger snabb och effektiv uppvärmning och fungerar utmärkt som komplement till din värmeanläggning. I och med att användningen av miljövänlig biogas utvecklas allt mer i Stockholm är gaspannor en säker framtidsinvestering ur miljösynpunkt. Besök vår huvudleverantörs hemsida för mer information om olika gaspannor: www.viessmann.se